Input your search keywords and press Enter.

Privatan obilazak Dubrovnika iz Splita

Ukoliko ste iznajmljivač apartmana uvijek želite Vašim gostima pružiti najbolje iskustvo. Kako bi Vaši gosti iskoristili maksimalni potencijal koji Dubrovnik nudi ponekad je najbolje rješenje privatan obilazak znamenitosti. Uz to, privatnim obilaskom Vaši gosti mogu izbjeći gužve i redove koji su često povezani s grupnim izletima, osiguravajući intimnije iskustvo dok otkrivaju ljepotu i šarm Dubrovnika.

Portal travel agency nudi turistima privatan obilazak Dubrovnika iz Splita u potpunosti prilagođen gostima. S privatnim obilaskom gosti mogu istraživati Dubrovnik svojim tempom, fokusirajući se na atrakcije i znamenitosti koje ih najviše intrigiraju.

 

Što posjetiti ?

Po dolasku do Vrata od Pila, upoznati će se sa lokalnim vodičem i otkriti fascinantnu baštinu Hrvatske “Atene” – Dubrovnik. Velika Onofrijeva fontana, franjevački samostan, raskošni Stradun, Palača Sponza, crkva sv. Vlaha, Knežev dvor i katedrala samo su neke od znamenitosti kojima će se Vaši gosti diviti.

Ako su obožavatelji Game of Thrones-a, vodič će ih odvesti do “WALK OF SHAME” aka Isusovačkih stepenica. Na kraju, vodič će zaključiti posjet u Staroj luci, dajući savjete o stvarima koje Vaši gosti mogu učiniti u svoje slobodno vrijeme.

Sve u svemu, odabir agencije za privatno razgledavanje nudi praktičnost, stručnost i personaliziranu uslugu koja može poboljšati iskustvo putovanja i stvoriti uspomene koje traju cijeli život.

Sve detalje ovog privatnog razgledavanja Vašim gostima možete preporučiti ovdje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)