Input your search keywords and press Enter.

Prijedlozi za klađenje danas

Mnogo faktora utječe na odabir oklade.

U klađenju, ulaganje u okladu je glavni pokazatelj kako će se oklada odvijati. Niža vrijednost dobitka znači veću vjerojatnost da se odabrana oklada i ostvari. Što znači da odabiri sa nižim ulaganjem osigurava češće pogotke, ali ne i visoke dobitke.

Dobar prijedlog za neku okladu je teško dati, ali mi ćemo Vam pokazati kako prognozirati vašu okladu.

Kladionica prognoza

Prognoze kladionice nastaju na temelju podataka i subjektivnog stava analitičara. Drugim riječima, one se provode legitimnom analizom. 

Prognoza kladionica govori o tome što bi se moglo dogoditi i što je najvjerojatnije da će se dogoditi. Ne govori sa sigurnošću kako će se nešto dogoditi i koji će na kraju biti rezultat.

Svako predviđanje događanja, bilo to u sportu ili casinu, nudi vam detaljnu analizu predstojeće utakmice ili igre. Te vas navodi na najbolji koeficijent koji se nudi na tržištu. 

Uzmimo za primjer nogometnu utakmicu – ako ne postoji jasna prognoza za 0.30, 3.0 ili 6.50, eksperti u prognoze vam vjerojatno neće savjetovati da se kladite na ishod utakmice. Umjesto toga, reći će da se kladite na konkretnije prognoze poput konačnih broj golova u utakmici. 

Do ovakvih podatka, kao što su golovi, može se doći na temelju statističke analize. 

Na primjer, dvije momčadi imaju prosječan score od barem 3 gola po utakmici, logično je očekivati da će na susretu između te dvije momčadi biti najmanje 3 gola. Ovom se analizom tj. prognozom otvara više opcija za klađenje, i imate više mogućnosti ubosti na dobar dobitak.

Prema učinkovitosti na domaćem terenu i stranom terenu, prosječnim brojem golova po utakmici, prema međusobnim scorima dviju momčadi i njihovoj poziciji na ljestvici se se analizira prognoza kladionica u nogometu.

Statistike se razlikuju ako se radi o timskom ili pojedinačnom sportu. Bitno je analizirati  rezultate klubova na gostovanjima i na domaćem terenu.

Analize ne mogu uvijek biti 100% točne. U tome je i bit klađenja, sportaši mogu imati loš dan i to odma utječe na prognozu rezultata.  

Bitno je istaknuti da sve kvalitetne online kladionice pružaju usluge detaljnije statistike koje vam mogu pomoći u predviđanju rezultata utakmice.

Kladionica prognoze za danas

Stručnjaci svakodnevno analiziraju različite vrste sportova i njihove rezultate. Naravno da je naglasak na nogometu, ali i druge sportove poput rukometa ili hokeja na ledu.

Kad je riječ o nogometu, najviše je zastupljena Liga prvaka, njemačka Bundesliga i Europska liga. Neke od najboljih europskih liga su: španska Primera, italijanska Serie A.

Preporuča se izabrati najbolje kladionice za prognoze za danas i sutra. Osim odabira najbolje kladionice, bitno je znati na koji način se treba ponašati prilikom klađenja na sportske događaje. Najbitnije stavke vezane za kalkulaciju prognoze je riskirati i uložiti novce prilikom klađenja.

Kada se govori o dugoročnom klađenju, svaki profit iznad 10% je statistički dobar.

Tih 10% se ne može dobiti u 1 klađenju, pomoću dobre prognoze imati če dobru statistiku. 

Plan of soccer manager pointing to strategy tactical board

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.