Input your search keywords and press Enter.

Završnica ”Šarene zime u Uvali” uz posebne goste

Nagrađivani program Dubrovačkog zimskog festivala za djecu “Šarena zima u Uvali” svoju će završnicu imati ovaj vikend, 4. i 5. siječnja.

U subotu 4. siječnja održat će se program pod nazivom “Nacrtaj zimsko sunce”. S početkom u 11 sati u kupoli kod fontane, Udruga Le Petit Festival du Theatre održat će radionicu za djecu, a istovremeno će agencija Zagi Eventi iz Zagreba izvoditi svoj program koji uključuje mađioničare, animatore, žonglere, oslikavanje lica i igre za djecu.

Subotnji program zaključit će mladi dubrovački bend 50 Shades od Roc’n’Roll.

Nedjeljni program pod nazivom “Zec iz klobuka”, koji počinje u 11 sati, sastoji se od atraktivnog nastupa zagrebačke agencije Zagi Eventi uz animatore, mađioničare, igre za djecu i oslikavanje lica, završne izložbe fotografija “Šarena zima u Uvali” mlade dubrovačke umjetnice Katarine Radonić u 12 sati u Lounge Baru na plaži Sunset Beach te nastupa dubrovačkih bendova Nianse i EZ Money od 13 do 15 sati.

U nedjelju, 5. siječnja u 11:30 sati održat će  se nastup gluhonijemih violinista Violinmusic4all. Violinmusic4all je projekt koji počiva na značajnoj inovaciji i predstavlja metodologiju učenja sviranja violine posvećenu osobama oštećenog sluha te obuhvaća širi spektar djece i odraslih s poteškoćama. Projekt je osmislila hrvatska violinistica Renata Novoselec koja je u više od deset godina rada na metodi postigla domaće i međunarodne uspjehe. Podržavaju ga i eminentna imena iz svijeta glazbe: Julian Rachlin, Ono Kazushi, Roby Lakatos, maestro David Danzmayr,  Thomas Sanderling.

Marijana Aksić Vitković
Glasnogovornica Grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *