Input your search keywords and press Enter.

Iduća tri dana u Art radionici Lazareti održat će se prvi Festival vinila koji je ostvaren u koprodukciji s udrugom Audiovizualni centar Dubrovnik uz potporu Ministarstva kulture RH i Zajednice tehničke kulture Grada Dubrovnika. Svaku večer od 25. do 27. rujna će se održati niz koncerata i mnoštvo popratnih programa.

 
Večeras, 25. rujna će se od 20 sati uz slobodan ulazak publici predstaviti umjetnici Hrvoje Nikšić i Hrvoslava Brkušić u radnoj varijanti audiovizualnog rada koji je nastao za vrijeme rezidencijalnog boravka u Dubrovniku.
 
26. rujna od 20 sati će se održati koncerti dubrovačkih bandova Izae & Embassy 516, a prije samih nastupa od 18h će svi zaljubljenici u glazbu moći razmjeniti ili prodati svoja vinilna te razna druga diskografska izdanja na organiziranom “sajmu vinila”. Dođite i sudjelujte i vi!
 
27. rujna je rezerviran za glazbeno – scenski performans kantautorice Sare Renar i kolektiva koji će izvesti “Gdje povlačiš crtu?” – projekt nastao na poziv uredništva Trećeg programa Hrvatskog radija (u sklopu Međunarodnog dana umjetnosti u siječnju 2017.). Uz ovaj nastup, publika će od 18h imati prilike sudjelovati u panel raspravi na temu glazbe i glazbene industrije, a od 20h će nastupiti i mladi dubrovački sastav SFT.
 
Ulaznice za koncerte 26. i 27.9. po cijeni od 30 kn mogu se kupiti sat vremena prije početka u Art radionici Lazareti. Festivalska ulaznica po cijeni od 50 kn također se može kupiti na ulazu u Art radionici Lazareti. Ulaznice je moguće rezervirati na arl@arl.hr i porukom u inbox na FB stranicu Art radionice Lazareti @ARL.Dbk.
Audiovizualni centar Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *