Input your search keywords and press Enter.

U Konavlima u narednom periodu kreće program “Zajedno za Ninu” koji se organizira za mladu dvadesetjednogodišnju Mariju Nikoletu (Ninu) Đivanović. Nina je, u travnju ove godine, u prometnoj nezgodi ozlijedila leđnu moždinu te se nalazi u Zagrebu na dugotrajnoj rehabilitaciji.

Dosadašnje liječenje i rehabilitacija je financirana sredstvima HZZO-a uz značajne troškove koje je snosila Ninina obitelj, a za nastavak oporavka samo do kraja 2019. godine se očekuju ukupni troškovi u iznosu od 535.000,00 kuna  za što obitelj treba dodatnu financijsku pomoć.

U okviru programa prvoga vikenda, u nedjelju 4. kolovoza 2019. je događanje „Trčimo za Ninu“ gdje će se u Cavtatu okupiti sportski klubovi i šira javnost na utrci koja se organizira oko cavtatskoga rata kako bi poslali poruku zajedništva i podrške Nini i svim drugima koji se nalaze u sličnoj situaciji.

U nedjelju, 11. kolovoza 2019. u Pridvorju je  „Plešemo za Ninu“. Domaćin događanja je  KUD Stjepan Radić, čiji je Nina dugogodišnji član, a u programu nastupaju još i KUD Čilipi i KUD Vlaho Bukovac – klapa Ragussavecchia.

Treći događaj programa „Zajedno za Ninu“ je koncert Crvene Jabuke koji će pjevati za Ninu 14. kolovoza 2019. na malonogometnom igralištu u Ljutoj.

Organizacijski odbor ove inicijative okuplja predstavnike brojnih konavoskih udruga i organizacija uz snažnu podršku lokalne zajednice s ciljem prikupljanja financijskih donacija na Ninin račun za potrebe njenog lječenja i rehabilitacije.

Za ovu priliku je otvoren i fb profil: „Zajedno za Ninu“ i web stranica: www.zajednozaninu.com.hr gdje će se moći pratiti najave i aktivnosti u okviru programa, informacije o tijeku Ninine rehabilitacije, ali i podaci za uplatu financijskih donacija.

Iz Organizacijskog odbora poručuju da je Nina cijelo ovo vrijeme potpuno svjesna situacije u kojoj se nalazi i puna optimizma, nade i volje za ustrajnu borbu koja joj predstoji kako bi njeno zdravstveno stanje što više napredovalo, kako bi  završila fakultet i što samostalnije i kvalitetnije nastaviti život.

Podržimo je da u ovome i ustraje!

 

 

Podaci za uplatu:

 

Žiro račun

Marija Nikoleta Đivanović (Nina)

HR1623400093112324772

sa posebnom naznakom “Darovanja za zdravstvene potrebe”

SWIFT: PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)

OIB: 35223676954 (za poslovne subjekte)

 

 

 

 

Jelena Gale Pregelj
ORGANIZACIJSKI ODBOR “ZAJEDNO ZA NINU”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *