Input your search keywords and press Enter.

USUD predstavlja zbirku poezije u Knjižnicama

Predstavljanje zbirke poezije ”Dubrovački spomenar”

U organizaciji Udruge samostalnih umjetnika Dubrovnik i Dubrovačkih knjižnica održat će se predstavljanje zbirke poezije ”Dubrovački spomenar” koja sadrži pjesme deset autora, a to su: Aurelija Nadilo, Zvjezdana Macura, Katica Protić, Diana Hilje, Antun Anđelić, Valentina Vukman Zelić, Nenad Kera, Mihaela Zekić, Kristina Skako i Ana Bašić. Ovo predstavljanje upriličit će se u srijedu, 25. studenoga 2020. s početkom u 18:30 sati u Saloči od zrcala.

Zbog poštivanja svih epidemioloških mjera i preporuka, a zbog vrlo ograničenog broja posjetitelja, za dolazak na događanje potrebno se prijaviti e-mailom na press.dkd@gmail.com ili na broj telefona 441-986.

‘’Dubrovački spomenar” s podnaslovom ‘četiri godišnja doba’ organiziran je u četiri etapna perioda od regionalnog do međunarodnog karaktera u kojima se književnici mogu izraziti u poeziji i prozi tijekom tekuće godine. Godišnje doba ima svoj karakter kao godišnje doba, ali i kao izraz, odgovor i kritika duhovne i prirodne pojavnosti oko onoga koji nam želi prenijeti neku svoju poruku, jer je vrijeme tek kaplja mogućeg i nemogućeg u stvaralaštvu čovjeka (…) U ovogodišnjoj, a ujedno prvoj zbirci poezije ove koncepcije, predstavlja se deset autora porijeklom iz ove regije (županije) na izgled s različitim pristupom, ali istim opservacijama. Autori u zbirci gravitiraju ili žive u gradu, piše u predgovoru zbirke predsjednica USUD-a Ana Bašić.

Kao glazbena gošća na predstavljanju će sudjelovati Katarina Mrvalj, učenica Umjetničke škole Luke Sorkočevića.

Ivona Macan, mag. medior. publ.
Voditeljica marketinga i odnosa s javnošću
Dubrovačke knjižnice

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.