Input your search keywords and press Enter.

U utorak i srijedu samo u uredu Revelina posebna akcija na cijene ulaznica za Afrojacka

Grammyjem nagrađivani producent i DJ Afrojack, po prvi put stiže u Dubrovnik na pozornicu Culture Cluba Revelin, 4. srpnja.

Samo za domaće ovog utorka i srijede, (27. i 28. lipnja) u prodaju je puštena posebna cijena i ograničeni broj ulaznica od 150 kuna,koje možete kupiti samo u uredu CC Revelin na adresi Vukovarska 30. Nakon rekordno brze prodaje prvog kontingenta ulaznica za koncert Afrojacka, na red je došla nova akcija za domaće. Požurite u ured Revelina i nabavite ulaznice po akcijskoj cijeni od 150 kuna još samo u utorak i srijedu. Drugi kontingent ulaznica po cijeni od 200 kuna u prodaji je od četvrtka, 29. lipnja na svim pretprodajnim mjestima. Ulaznice možete kupiti i online na stranicama Adriaticketa.

Posebna je ovo prilika i ponuda za sve željene nezaboravnog provoda. Planetarno popularan DJ Afrojack, koji je surađivao sa svjetski poznatim glazbenicima poput Pitbulla, Ne-Ya, Beyonce i Davida Guette, prvi će put nastupiti u klubu u ovom dijelu regije.

Više informacija dostupno je i na internetskoj stranici http://www.clubrevelin.com, naslužbenoj Facebook stranici Culture Cluba Revelin te Instagram profilu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *