Input your search keywords and press Enter.

TZ grada Dubrovnika priprema promotivne aktivnosti za otvorene restorane tijekom zime

S obzirom na povećanje broja međunarodnih i domaćih letova tijekom zimskih mjeseci te interes i rast broja posjetitelja, Turistička zajednica grada Dubrovnika i tijekom ove zime priprema promotivne aktivnosti i tiska mjesečni letak „Winter restaurants”, koji sadrži popis otvorenih restorana, pizzeria te fast food-ova tijekom mjeseca prosinca uz posebno istaknuta radna vremena, kako bi gosti koji borave u Dubrovniku bili što bolje informirani te kako bi se otvoreni restorani što bolje promovirali.

Tijekom zimske sezone 2019./2020. Dubrovnik će biti povezan sa sedam inozemnih destinacija: Croatia AirlinesFrankfurt, British AirwaysLondon, Vueling Rim i Barcelona , LOTVaršava, Aegean Airlines Atena, Turkish Airlines Istanbul.

Turistička zajednica grada Dubrovnika ovim putem ponavlja poziv upućen e-poštom za sve vlasnike restorana, pizzeria i fast food-ovada se prijave na e-mail adresu info@tzdubrovnik.hr do utorka, 26. studenog do 15:00 sati, s navedenim datumima kada je restoran otvoren, radnim vremenom tijekom prosinca, a posebno na Badnji dan, Božić, Staru i Novu godinu te kontakt telefonom, web ili Facebook stranicom, kao i da nam dostave posebne ponude ukoliko ih imaju.

 

 

Sandra Milovčević

Voditeljica Odjela za komunikacijske taktike

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *