Input your search keywords and press Enter.

Tradicionalna generalna proba otvaranja Dubrovačkih ljetnih igara večeras u ponoć

Generalna proba Svečanog otvaranja Dubrovačkih ljetnih igara tradicionalno će se održati večeras, 9. srpnja u ponoć u Gradskoj luci Dubrovnik. Ulazi za publiku (mala vrata od Akvarija i tvrđava sv. Ivan) bit će otvoreni od 23 sata, a vrijedit će iste mjere fizičke distance kao za Svečano otvaranje. Publiku se moli da koristi dezinficijense za ruke dostupne na ulazima.

 

UPUTE ZA PUBLIKU NA PESKARIJI I ZIDINAMA

Publika će biti smještena na rivi od Peskarije do ponte od Svetog Ivana prema Porporeli te na zidinama od Svetog Ivana do Galerije Dulčić Masle Pulitika. Stajaća mjesta bit će označena znakom X za dvije osobe uz propisani razmak. Ulazi za publiku su mala vrata od Akvarija (maksimalno 200 ljudi) i ulaz na zidine na Svetom Ivanu (maksimalno 120 ljudi).

 

UPUTE ZA PUBLIKU NA PLOVILIMA

Publika probu može pratiti i sa svojih plovila na vezu u portu, a za njih će biti otvorena dva ulaza:  mala vrata od Akvarija i ulaz od Peskarije.
Vlasnici plovila mole se da ne uplovljavaju s namjerom privezivanja tijekom odvijanja probi večeras, od 20.30 sati do 1 sat iza ponoći.

Dubrovačke ljetne igre, kao središte hrvatskog i svjetskog duha i kulture, kao mjesto stvaranja, a ne gostovanja, mjesto susreta, ideja i novih umjetničkih izričaja, i ove su godine tradicionalno podržali Ministarstvo kulture RH, Grad Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska županija te brojni sponzori i donatori: Mastercard, HEP, Euroherc, ALH, Kraš, Tele2, Croatia Airlines, OTP banka, Caboga Stiftung, ACI i drugi, kako bi zajedno ostvarili ovaj najprestižniji kulturni događaj u Hrvatskoj.

 

 

 

Karla Labaš

Ured za odnose s javnošću i marketing

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *