Input your search keywords and press Enter.

Ljeto u Valamaru i ove godine donosi vikend pun dobre zabave za sve mališane.

Park Maslinata i Trg od fontane 27. i 28.srpnja postat će mjesto prepuno najboljih akrobata, plesača i painting majstora koji su pripremili edukativne i kreativne radionice za vaše najmlađe te će ih potaknuti na rekreaciju i aktivnost.

Prvi dan Street Art Festivala počet će u 19 sati u Parku Maslinata kada će klinci i klincezeimati priliku uživati u oslikavanju lica, dvorcu na napuhavanje, trampolinu, cirkuskoj radionici i slack line radionici. Svi mališani moći će naučiti razne cirkuske trikove, a nakon radionica u 21 sat na Trgu od fontane održat će se spektakularni cirkus kabare za djecu kao veliko finale prvoga dana festivala.

Drugi dan festivala također počinje u 19 sati i bit će u znaku plesa. Valamar je pripremio glitter tattoo, klauna balonka, trampolin te break dance radionicu gdje će najmlađi, ali i oni stariji, moći naučiti osnovne pokrete ovog plesnog stila. Velika završnica drugog dana festivala je u 21 sat na Trgu od fontane, a bitće otvorena atraktivnim break dance nastupom trojice profesionalnih plesača koji će pokazati kako se “leti“ po pozornici dok izvode jedan od najpoznatijih pokreta “helikopter“. Odmah nakon njih na tu istu pozornicu stat će i petero umjetnika koji će “zapaliti“ pozornicu svojim vatrenim nastupom.

Valamar vas poziva da ovaj ljetni vikend provedete na otvorenom sa svojim najdražima uz pregršt zabave u predivnom ambijentu Parka Maslinate i Trga od fontane.

Ulaz je besplatan te je svim posjetiteljima osiguran i besplatan parking.

 

 

Odnosi s javnošću

Valamar Riviera d.d.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *