Input your search keywords and press Enter.

Strastveni “Ljubavnik” se vraća u teatar!

Frane Perišin i Glorija Šoletić zaigrat će hit predstavu “Ljubavnik” nobelovca Harolda Pintera u režiji Lawrenca Kiirua na maloj Sceni Bursa u Kazalištu Marina Držića. Datumi igranja nakon punih 5 godina od posljednje izvedbe su 11., 12. & 23. siječnja u 20 sati. Rezervacije ograničenog ulaznica na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: blagajna@kmd.hr

16. ožujka 2012. premijera predstave “Ljubavnik” Harolda Pintera u režiji Lawrenca Kiirua označila je prekid od osam godina mirovanja male Scene Bursa. Za komorni, intimistički prostor odabrana je intrigantna jednočinka engleskog dramatičara Harolda Pintera u prijevodu Vladimira Gerića. Šest godina nakon premijere uspješnica se vraća na repertoar!

O obnovi hit naslova glumci su rekli:
Frane Perišin: “Ovo je zapravo moje prvo iskustvo obnove nakon 5 godina. Moram naglasiti kako sam izuetno zadovoljan što je novi ravnatelj KMD-a Paolo Tišljarić predstavu vratio na repertoar, jer je ‘Ljubavnik’ zaista bila uspješnica koja je na Sceni Bursa bila popunjena do posljednjeg mjesta na svim izvedbama.”.

Glorija Šoletić: “Jako sam uzbuđena i sretna te osjećam ogromnu odgovornost s obzirom da je ova predstava 2013. dobila nagradu za najbolji naslov po izboru publike KMD-a, što mi je izrazito drago, i nadam se kako će svi oni koji nisu uspjeli pogledati ovaj naslov u prošlosti, sada moći pogledati. Svakako, ono što je postavljeno na dobrim temeljima, u režiji Lawrenca Kiirua, je puno lakše obnoviti.”

KMD

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *