Input your search keywords and press Enter.

Škola padobranstva

Aeroklub Nimbus po prvi put, kao klub, organizira školu padobranstva za svoje članove i za sve zainteresirane sugrađane. 

U Dubrovniku će se organizirati teorijski dio školovanja, dok će se praktični dio školovanja sa skokovima odraditi u Osijeku, u suradnji sa Aeroklubom Osijek. Teorijski dio školovanja će trajati 4 dana, gdje će predavanja biti organizirana u večernjim satima u tjednu od 16. do 22. ožujka ove godine. Praktični dio školovanja sa skokovima će biti organiziran u tjednu od 30. ožujka do 5. travnja (eventualna odgoda bi bila u slučaju lošeg vremena) u trajanju od 3 – 4 dana ovisno o broju polaznika. 

Cijena školovanja je 4.500,00 Kn te je u istu uključeno sljedeće: 

– Teorijska nastava s pristupanjem ispitu 
– Praktična obuka 
– Godišnja članarina u AK Osijek 
– 5 skokova sa 1000m 
– padobran i ostala potrebna oprema za izvođenje skokova 

Polaznici mogu pristupiti školovanju ako su punoljetne osobe ili imaju 16+ godina uz potpis roditelja. 

Dodatne obaveze i troškovi koje polaznici mogu očekivati su sljedeći: 

– Prije skokova potrebno je odraditi liječnički pregled u Splitu, Osijeku ili Zagrebu (cijena pregleda je oko 500kn; postoji opcija da se netom prije skokova u Osijeku odradi liječnički pregled) 

– Putni troškovi / smještaj u Osijeku 

Za obje navedene stavke postoji već standardna (uigrana) procedura tako da se iste odrađivanju bez poteškoća i uz minimalne troškove. 

Akovi želite postati padobranac ili netko od vaših prijatelja / poznanika želi – možete se javit na mail nimbus@nimbus.hr, tunavicious@gmail.com ili na broj mobitela 098699611 za više informacija ili prijavu najkasnije do srijede 4. ožujka.

Tomo Sjekavica, mag.ing.comp.
Tajnik Zajednica tehničke kulture
Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *