Input your search keywords and press Enter.

Prvi i jedini hrvatski specijalizirani seminar za uspješno poslovanje u salonima „Vaš salon – vaše poslovno carstvo“ održat će se u Dubrovniku, 10. i 11. studenoga 2018., u Hotelu Kompas, a cilj edukacije za djelatnike i vlasnike salona je znatno im poboljšati prihode, povećati broj klijenata i na konkretne načine unaprijediti usluge. Predavač Evgen Gec međunarodno je priznati autoritet u području kozmetike i poslovanja salona, autor šest knjiga, između ostalih i priručnika za uspješno poslovanje u kozmetičkom salonu, koji će uskoro biti izdan i na hrvatskom jeziku.

„Moja je motivacija transformirati poslovanje salona u moderne biznise kako bi se, koristeći nove tehnologije i različite, između ostalog marketinške, metode razvili u uspješne tvrtke. Trideset godina radim u ovoj branši i riješio sam mnoge konkretne probleme salona u cijeloj regiji. Ponosan sam što baš u Dubrovniku počinje nova era hrvatskih salona.“ – izjavio je Evgen Gec.

Udruženje kozmetičara Republike Hrvatske prepoznalo je značaj seminara te je članovima Udruženja omogućena povoljnija kotizacija, kako bi što više kozmetičarki moglo razvijati svoje kompetencije u poslovnom segmentu.

„Cjeloživotna edukacija je iznimno važan faktor u poslovanju, pa kako naše članice redovito pohađaju seminare i radionice o novim tehnikama u svojoj branši, sigurna sam da će uvidjeti korist koju za svoje poslovanje mogu dobiti od gospodina Geca, koji uistinu ima ogromno iskustvo.“ – izjavila je Marija Šuško Karlić, predsjednica Udruženja kozmetičara Republike Hrvatske.

Domaćin seminara je Natalija Crnički, vlasnica Salonizea, mlade domaće tvrtke koja se posvetila digitalizaciji i online marketingu u uslužnim djelatnostima, prvenstveno u salonima.

„Osim predavanja gospodina Geca, polaznici će na seminaru saznati sve o tome kako iskoristiti popularnost društvenih mreža te će im se približiti alati poput targetiranja ciljnih skupina. Mentorstvo se nastavlja i nakon seminara, jer će nam saloni moći poslati rezultate praktične primjene naučenog, pa ćemo im savjetovati i daljnje korake.“ – izjavila je Natalija Crnički.

Lara Levak
CONTENT CREATOR & 360° SPECIALIST

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *