Input your search keywords and press Enter.

Radionica animacije za djecu

Hrvatsko društvo likovnih umjetnika Dubrovnik poziva Vas na radionicu animacije za djecu. Voditelji su višestruko nagrađivani hrvatski umjetnici Martina Meštrović i Marko Meštrović. Radionica će se održavati u Florinom domu, Šetalište kralja Zvonimira 32, od 8. do 12. kolovoza od 11 do 14 sati.

Radionica je sufinancirana sredstvima Grada Dubrovnika i sudjelovanje na radionici ne naplaćuje se. Animacijske kutije posuđene su ljubaznošću udruge Luža, udruge za promicanje medijske kulture mladih.  Broj polaznika je ograničen. Prijave se primaju na broj 091 5234737.

 

Cilj radionice je pružiti uvid u široko kreativno polje medija animacije, ali i filmskog jezika uopće. Djeca će se upoznati sa osnovnim tehničkim znanjima i pojmovima u animaciji i filmu. Polaznici će uz vodstvo mentora imati priliku sudjelovati u kreativnom procesu stvaranja animiranog filma od smišljanja priče do snimanja zvuka. Upoznat će se sa raznim animacijskim tehnikama, kao što su cut-out, animacija na papiru i animacija plastelina i drugih materijala, koje će se animirati pod kamerom na animacijskom stolu.

 

Svaki polaznik bi na kraju radionice trebao ovladati osnovnim filmskim jezikom i iza sebe imati neprocjenjivo iskustvo rada u animacijskom timu. Radionica će biti začinjena projekcijama i  filmskim primjerima.

 

Veselimo se vašem sudjelovanju.

 

 

 

Hrvatsko društvo likovnih umjetnika Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *