Input your search keywords and press Enter.

Projekcija filma ”Zemljani” Shauma Monsona

Projekcija veoma kvalitetnog i edukativnog filma “Zemljani” Shauma Monsona održat će se u petak, 27. studenoga 2020. s početkom u 18 sati u Saloči od zrcala Narodne knjižnice Grad. Ovo događanje organizirano je u suradnji Udruge Crveni tepih i Dubrovačkih knjižnica.

Izvrsni film redatelja Shauma Monsona dojmljivim dokumentarnim prizorima pokazuje destruktivni, suicidalni trend civilizacije u kojoj živimo. Govori kako je nužno već danas promijeniti takozvani “naš način života”, definiran konzumerizmom koji razara i iscrpljuje ograničene resurse planeta i opasno remeti njegovu prirodnu ravnotežu.

Film pokazuje važnost skladnog ljudskog suodnosa sa svim živim bićima na Zemlji (koja ljudsku rasu egzistencijalno ne ugrožavaju) jer ovaj planet će još dugo biti i njihov i čovjekov jedini dom u Univerzumu (ili Multiverzumu). Ako ljudska vrsta preživi.

Zbog pridržavanja svih epidemioloških mjera i preporuka, u skladu s tim i ograničenog broja posjetitelja, dolazak na video projekciju potrebno je najaviti mailom na press.dkd@gmail.com ili na broj telefona 441-986.

Ivona Macan, mag. medior. publ.
Voditeljica marketinga i odnosa s javnošću
Dubrovačke knjižnice

Young farmer holding cute piglet on his shoulder

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.