Input your search keywords and press Enter.

Svi se možemo složiti kako je Queen svojim nastupima promijenio povijest rocka. Od “ludih“ frizura do blještavih kostima Freddie Mercury bio je, a i ostao povijesna ikona. Vremeplov nažalost nemamo, ali vam zato Valamar dovodi odličan Queen Live Tribute bend u petak, 2. kolovoza u kamp Solitudo uz kojeg ćete moći oživjeti trenutke slavne prošlosti. Da bi doživljaj Queen večeri bio potpun, Valamar je svim posjetiteljima pripremio i prikazivanje filma Bohemian Rhapsody koji je ove godine dobio prestižnu nagradu Oscar. Ulaz na Queen Night je besplatan, te je svim Queenovcima osiguran i besplatan parking.

Projekcija filma Bohemian Rhapsody koji će zagrijati sve posjetitelje za sami koncert počinje u 20 sati, a nakon filma, Queen Real Tribute band će uživo izvesti sve najveće hitove ovog legendarnog benda.

Queen Real Tribute bend čine profesionalni glazbenici koji priređuju spektakularan show gdje god se pojave i posvećuju fascinantnu pozornost scenskom nastupu – nose identične kostime kakve je nosio karizmatični Freddie Mercury, koriste model gitare baš kao i BrianMay, te sviraju kovanicom umjesto trzalicom kako bi dočarali originalni Queen zvuk.

Zanimljivo je spomenuti da im je i sam management Queena dao podršku za njihove nastupe s kojima su krenuli prije 12 godina, objavivši na svojoj web stranici kako je Queen Real Tribute na turneji u Brazilu s popisom datuma i gradova.

Iz Valamara podsjećaju kako će se ovoga tjedna održati projekcije animiranog i igranog filma u sklopu Open Air Cinema u Parku Maslinata. U četvrtak 1. kolovoza svi mališani moći će uživati u filmu “Dugi iz kamenog doba“, dok će oni nešto stariji u nedjelju 4. kolovoza imati priliku pogledati komediju “U dobru i u zlu“. Obe projekcije počinju u 21 sat, a ulaz i parking su besplatni.

 

Odnosi s javnošću

Valamar Riviera d.d.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *