Input your search keywords and press Enter.

Pozivamo vas na predstavljanje rada Sakupljačica zvukova autorice Ivane Đula, u četvrtak, 20. kolovoza 2020. u 20 sati u prostoru Art radionice Lazareti. Rad je nastao za vrijeme rezidencijalnog boravka autorice u sklopu projekta Mjesto zajednice – razvoj društveno-kulturnog centra Lazareti.
NAPOMENA: Budući da je riječ o audio izložbi, a s obzirom na specifičnu epidemiološku situaciju, molimo vas da ponesete svoje slušalice.

Otkad znam za sebe ja sakupljam. U ranom djetinjstvu salvete, telefonske kartice, poštanske markice, zube, novčiće, sličice Druida, kamenčiće, morem izglađena stakalca, postere, ocjene, imena. U mojoj se kolekciji nekoliko predmeta podudara s izloženima. Jedino što se moj Perica zove Nikica. 

Danas sakupljam zvukove (ako ništa, zauzimaju manje mjesta). U posljednjih se nekoliko godina sakupljanje pretvorilo u opsesiju zvukom. Percepcija prostora i društvene dinamike transformirala se iz vizualne u auditivnu. Trenutna kolekcija zvuka broji petnaest tisuća minuta i u neprestanom je rastu. S vama dijelim odabrane minute.

 

Ivana Đula

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *