Input your search keywords and press Enter.

Predstavljanje knjige ”Duh Sveti, životni dar Crkve”

Predstavljanje knjige ”Duh Sveti, životni dar Crkve” belgijskog kardinala Lea Josepha Suenensa, održati će se u srijedu, 20. lipnja u 19 sati, u dvorani sv. Ivana Pavla ll. (bivši samostan sv. Klare) u Dubrovniku.

O knjizi će govoriti dr. fra Ante Vučković, profesor na KBF-u u Splitu, Damir Zukan, teolog i koordinator Obnove u Duhu Svetome za Hrvatsku, prof. Maja Žugaj Borić, prevoditeljica knjige, Luko Miloslavić, voditelj molitvene zajednice Efattha te don Marin Lučić, duhovnik molitvene zajednice Efattha. Program će voditi prof. Mirjana Žeravica. Izdavač knjige je Glas Koncila u suradnji s Dubrovačkom biskupijom.

Ovo će biti prvo predstavljanje u javnosti knjige ”Duh Sveti, životni dar Crkve” u kojoj se po prvi puta na hrvatskom jeziku mogu pronaći prijevodi tekstova belgijskog kardinala Lea Josepha Suenensa (1904. – 1996.), o karizmatskoj obnovi u Crkvi nakon Drugoga vatikanskog sabora. Knjiga pruža jasne doktrinarne smjernice, putokaz u ispravnom razumijevanju karizmatskog pokreta, svijetlo u nejasnim i zamršenim pitanjima iskustva Duha Svetoga, prakse u životima vjernika i crkvenoga učiteljstva i odgovornosti.

Angelina Tadić
voditeljica Ureda za medije Dubrovačke biskupije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.