Input your search keywords and press Enter.

Poziv na iskaz interesa za sudjelovanje na sajmu lokalnih tradicijskih obrta i umjetnika

Dubrovačka razvojna agencija DURA objavila je poziv na iskaz interesa za sudjelovanjem na sajmu lokalnih tradicijskih obrta i umjetnika koji se organizira u rujnu 2021. u Dubrovniku u sklopu pilot akcije projekta „S.L.I.D.E.S“ (Smart strategies for sustainable tourism in Lively cultural DEStinations), financiranog iz programa EU Interreg Italija-Hrvatska, kojim poziva: javne i privatne (profitne i neprofitne) subjekte sa sjedištem na području grada Dubrovnika čija djelatnost uključuje lokalne tradicijske obrte, zanate i/ili umjetnosti.

Sudjelovanje na sajmu tradicijskih obrta i umjetnika sastoji se od dvije komponente: prodajno-izložbeni dio sajma te dio za prezentacije i interaktivne radionice na temu kreativnog rada obrtnika ili procesa proizvodnje.

Interes za sudjelovanjem na sajmu lokalnih tradicijskih obrta i umjetnika, subjekti mogu iskazati slanjem ispunjenog, potpisanog i ovjerenog Obrasca za prijavu koji se nalazi u Prilogu 1 ovog poziva i objavljenog na stranici DURA-e (www.dura.hr),a najkasnije do 30. lipnja 2021. te obaveznim ispunjenjem online upitnika putem poveznice https://rb.gy/klsj0i također priložene u objavi o Pozivu na stranici DURA-e. Poveznicu na upitnik kao i odgovore na sva pitanja, moguće je zatražiti putem email-a na kvujanovic@dura.hr.

Ispunjen, potpisan i ovjeren Obrazac za prijavu (Prilog 1) može se poslati skeniran elektronskom poštom na adresu kvujanovic@dura.hr ili putem pošte na adresu: Dubrovačka razvojna agencija DURA d.o.o., Branitelja Dubrovnika 15, 20 000 Dubrovnik. Više  informacija o ovom Pozivu objavljeno je na stranicama DURA-e – https://dura.hr/2021/06/09/poziv-na-iskaz-interesa-za-sudjelovanje-na-sajmu-tradicijskih-obrtnika-i-umjetnika/

POZIV ZA ISKAZ INTERESA ZA SUDJELOVANJEM

PRILOG 1_OBRAZAC ZA ISKAZ INTERESA _SLIDES PA

Ena Soprano, mag. rel. publ.
Viša stručna suradnica za opće poslove
Dubrovačka razvojna agencija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *