Input your search keywords and press Enter.

Obavještavamo vas da će se dvije predstave Neispričani Ston Cum Grano Salis održati posljednji put u Stonu ove godine, u subotu, 24.kolovoza 2019.

 

Predstave su usmjerene na predstavljanje bogate povijesno – kulturne baštine Stona na potpuno drukčiji način od onih koje posjetitelji danas susreću.

 

Neispričani Ston je turističko – kazališni obilazak Stona koji posjetiteljima omogućuje da dožive glavne stonske znamenitosti i upoznaju ključne likove iz njegove povijesti.

Obilazak je temeljen na povijesnim činjenicama, s naglaskom na turbulentno i uzbudljivo razdoblje renesanse, obilazak otkriva i neobične, manje znane zgode i legende Stona te dobro čuvane tajne njegovih žitelja kroz vjekove. 

Mjesto okupljanja biti će ispred stonske Solane 24. kolovoza 2019. u 10:00 sati, a tura će trajati 120 min. Ulaznice se mogu kupiti na: http://www.neispricani-ston.com

 

Cum grano salis je ambijentalna predstava u čijem je fokusu jedinstveni doživljaj stonske tvrđave Kaštio, kao i povijest, tradicija, kulturna baština i umjetničko stvaralaštvo stonskog područja. Radi se o predstavi koja će spojiti suvremene audio-vizualne tehnologije, interaktivne instalacije, projekcija, svjetlosne efekte, s glumačkim nastupima u ambijentu tvrđave Kaštio! U predstavi će sudjelovati umjetnici iz Stona i okolice, lokalna kulturno-umjetnička društva i klape.

Predstava „Cum Grano Salis“ bit će dvojezična, a izvedba će također biti 24. kolovoza 2019. u21:00 sati. Ulaznice su dostupne na: https://ston-cumgranosalis.com

 

 

TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE STON

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *