Input your search keywords and press Enter.

Ponovna javna rasprava UPU Komolac

Iz Grada Dubrovnika pozivaju na PONOVNU JAVNU RASPRAVU (javno izlaganje) o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja “Komolac“ i Strateške studije o utjecaju UPU-a “Komolac“ na okoliš koja će se održati u četvrtak, 8. listopada 2020. godine s početkom u 12:00 sati u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika.

Ovim putem napominjemo kako svoja mišljenja, prijedloge i primjedbe na izmijenjeni Prijedlog plana i Stratešku studiju sudionici javne rasprave mogu podnositi samo u vezi s dijelovima Prijedloga Plana koji su u odnosu na prvi Prijedlog izmijenjeni, a mogu ih dati na sljedeće načine:

–  postavljajući pitanja tijekom javnog izlaganja o predloženim rješenjima, na koja usmeno odgovaraju osobe koje vode javno izlaganje,

–  davajući prijedloge i primjedbe u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja,

–  pisanim putem na adresu: Grad Dubrovnik, Upravni odjel za urbanizam, prostorno planiranje i zaštitu okoliša, Pred Dvorom 1, 20 000 Dubrovnik, do zaključno 10. listopada, 2020. godine.

Materijali na ovu temu mogu se pronaći OVDJE.

VAŽNA NAPOMENA: Podsjećamo predstavnike medija i sudionike Javne rasprave na poštivanje i pridržavanje epidemioloških mjera i preporuka propisanih od strane nadležnog Stožera civilne zaštite i drugih nadležnih tijela.

Marijana Aksić Vitković
Glasnogovornica Grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *