Input your search keywords and press Enter.

Petak, 4. 10. – Predstavljanje programa Forum Plus Startup Inkubator u Dubrovniku

Leadership, želja za boljim hrvatskim društvom i mladi katolici i u Dubrovniku

Forum Plus Akademija, akademija za leadership i društvene projekte mladih, predstavit će u petak, 4. listopada u dvorani Ivana Pavla II. u Dubrovniku s početkom u 19 sati svoj program „Forum Plus Startup Inkubator“, jedan od četiri postojeća modula.

Program je namijenjen studentima i mladima od 18 do 30 godina. Predstavljanje će biti prilika za detaljnije upoznavanje s programom radionica, kao i rokovima za prijave, ali i slušanje iskustava dosadašnjih sudionika i koordinatora.

Za one koji se odluče prijaviti susreti će se odvijati kroz tjedne radionice u periodu od 29. listopada do 17. prosinca.

„Sudionici tvrde da im je ovaj program bio izrazito koristan u cjelovitom razvoju, naglašavajući kako su leadership i poduzetništvo teme koje dosada nisu imali prilike upoznati u ovom svjetlu. Svatko ima ulogu vođe, samo je potrebno prepoznati gdje je ona: u obitelji, na radnom mjestu, u grupu vršnjaka itd., a razvijanje takvih vještina doprinijet će osobnom i društvenom razvoju, prije svega lokalnih zajednica“, ističu organizatori.

Forum Plus Akademiju su osnovali mladi katolici s ciljem razvoja društvenih projekata mladih u skladu sa socijalnim naukom Crkve. Povezuje akademsku zajednicu i mlade obzirom da se održava u nizu hrvatskih sveučilišnih gradova pod mentorstvom profesora i stručnjaka. Ove godine riječ je o osam gradova, a jedan od njih je i Dubrovnik.

Angelina Tadić
voditeljica Ureda za medije Dubrovačke biskupije

One Comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *