Input your search keywords and press Enter.

Pozivamo Vas na otvorenje novouređenog igrališta OŠ Ivan Gundulić u Gružu – nove suvremene sportsko-rekreacijske zone za učenike ove gradske škole, ali i sve građane.

Prvi susret na novom igralištu odigrat će seu petak, 7. lipnja 2019. u 20:00 sati prijateljskom utakmicom između MNK Square i Caffe bar Puls, pobjednika sedmog izdanja Dubrovnik kupa, tradicionalnog turnira na male bare. Utakmici će nazočiti gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković, koji će službeno otvoriti novouređeni gruški kompleks.

O projektu:

Realizacijom investicije u izgradnju novih sadržaja kompleksa i adaptaciju postojećih, omiljeno gruško igralište dobilo je potpuno nove vizure. Potpuno novi sadržaj, uz uređena tri igrališta i proširene tribine, je multifunkcionalna građevina sa spremištem i sanitarnim čvorovima koja će osigurati dodatni sadržaj otvorenim prostorima igrališta. Izvođač radova na projektu vrijednom 1,2 milijuna kuna je tvrtka Gradimat d.o.o., a radovima je ujedno riješen i problem oborinske odvodnje ovog dijela obuhvata.

Doris Alavija
Viši stručni suradnik za informiranje

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.