Input your search keywords and press Enter.

Otvaranje manifestacije „11. Mirisi Božića u Konavlima“

Agroturizam Konavle će u nedjelju, 23.prosinca 2018. godine, u Zavičajnom muzeju Konavala u Čilipima, službeno otvoriti manifestaciju „11. Mirisi Božića u Konavlima“.

Ceremoniji otvaranja prisustvovat će predstavnici Općine Konavle, Dubrovačko-neretvanske županije, ministarstva turizma, turističke zajednice Konavala, turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije te ostalih institucija.

Mirisi Božića u Konavlima se ove godine održavaju u periodu od 23. do 30. prosinca. Ova hvalevrijedna manifestacija iz godine u godinu ostvaruje zavidne rezultate te svakako opravdava svoj cilj, a to je prezentacija Konavala kao destinacije izvrsnosti u ruralnom turizmu.

Posjetitelje svečanog otvaranja očekuje prigodni program. Gospodin Luko Novak, unijet će badnjak, a zajedničko kićenje bora uz pjesmu upotpunit će tamburaški sastav KUD-a Čilipi.

U prostoru Zavičajnog muzeja Konavala moći će se pogledati izložba „Konavosko placarenje“. Bogat program upotpunit će nastup Toto & Mario i prigodni tratamenat na info kučici Mirisa Božića koja je smještena na parkingu ispred hotela Konavle u Čilipima .

Agroturizam Konavle poziva sve da dođu i svojim prisustvom uveličaju današnje otvaranju koji je predviđeno za 18:30 sati.

Agroturizam Konavle,
Jelena Gale Pregelj, administrativni tajnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *