Input your search keywords and press Enter.

Obavijest iz Caritasa: Trenutačno ne primamo donacije odjeće i obuće

Iz Caritasa Dubrovačke biskupije obavještavaju sugrađane kako trenutačno ne primaju donacije odjeće i obuće jer je malo skladište koje imaju pretrpano. Zahvaljuju na svim dosadašnjim darovanim odjevnim predmetima i obući te najavljuju da će pravovremeno obavijestiti javnost kad opet budu primali robu. Najvjerojatnije će to biti po Novoj godini.

“Zahvalni smo vam što ste se, kao uvijek, spremno i radosno odazvali našem pozivu da nam donosite samo donacije zimske odjeće, jer je ona, kao i svima nama, potrebna našim korisnicima. To ste napravili u velikom broju. Naše malo skladište je pretrpano. Naše tete volonterke marljivo rade i sortiraju sve donirano, no toga je jako puno te vas zato molimo da više ne donosite donacije odjeće i obuće jer su naše potrebe za istima trenutačno zadovoljene. Kada dođe do promjene i kada ponovno budemo primali donacije odjeće i obuće, obavijestit ćemo vas ovim putem i putem naše mrežne stranice”, poručuju iz Caritasa.

Svima onima koji se ne znaju na koje drugo mjesto mogu darivati odjevne predmete koji im više ne trebaju predlažu sljedeća mjesta:

1. Socijalna zadruga “Humana nova” koja tekstil prikuplja i reciklira. Sve informacije i kontakt su na poveznici: https://humananova.org/doniraj-tekstil/

2. Trgovina H&M u Župi dubrovačkoj – tamo donesete vrećicu odjeće koja ide dalje u reciklažu i dobijete popust za kupovinu.

3. Ono najbolje: nekome u svome susjedstvu, za koga znate da je u potrebi, poklonite oprano i uredno! Ako mislite da će mu biti neugodno, ostavite kraj njegovih ulaznih vrata i napišite lijepu, toplu poruku uz vrećicu odjeće. Radost je zagarantirana!

Angelina Tadić
voditeljica Ureda za medije Dubrovačke biskupije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *