Input your search keywords and press Enter.

O godišnjem planu upravljanja pomorskim dobrom

Obavijest građanima Dubrovnika:

Obavještavamo građane da je u “Službenom glasniku” Grada Dubrovnika, br. 1/19, objavljen Godišnji plan upravljanja pomorskim dobrom.

Prema tom Planu upravljanja, koji važi za 2019. godinu, gradonačelnik je odredio točno jednu mikrolokaciju za iznajmljivanje (ukupno četiri) vodena skutera u uvali Sumartin.

Međutim, mikrolokacija koju je gradonačelnik odredio za iznajmljivanje vodenih skutera (č.zem. 5098/3 k.o. Gruž) ne postoji, pa je, na sreću građana, ovakav Plan upravljanja (u tom dijelu) neprovediv.

Napomenjemo da su kupači godinama iskazivali veliko nezadovoljstvo zbog iznajmljivanja raznovrsnih plovila u uvali Sumartin, a najgore stanje je bilo “ispred” klupa kod “Kompasa”, gdje su se (unatoč tabli o zabrani plovidbe) skuteri iznajmljivali.

Iznajmljivanje skutera na mikrolokaciji “ispred Kompasa” je dokinuto 2016. godine, o čemu su mediji tada bili obavijestili javnost

http://www.dubrovniknet.hr/novost.php?id=47455

FOTO Kupači sigurni, produžen zaštitni konop na Sumartinu!

Članovi udruge “Divlja liga vaterpolo” će pratiti sadržaje narednih brojeva “Službenog glasnika” i reagirat će ako gradonačelnik promijeni Plan upravljanja na štetu građana.

Za udrugu
DIVLJA LIGA VATERPOLO
Igor Legaz

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *