Input your search keywords and press Enter.

Neispričani Ston – novi termin predstava Ston

Dvije predstave će se održati u Stonu u petak 21.06.: Neispričani Ston i Cum Grano Salis.
Radi se o dva vrlo zanimljiva kulturno-turistička projekta, usmjerena na predstavljanje bogate baštine Stona na potpuno drukčiji način od onih koje posjetitelji danas susreću! Premijera predstava održana je 18.5. , posjetitelji su oduševljeni, a mi sa ponosom nastavljamo dalje sa sljedećom izvedbom i nadamo se da ćete nam pomoći u oživljavanju ovakvog projekta.

Neispričani Ston je turističko – kazališni obilazak Stona koji posjetiteljima omogućuje da dožive glavne stonske znamenitosti i upoznaju ključne likove iz njegove povijesti.
Obilazak je temeljen na povijesnim činjenicama, s naglaskom na turbulentno i uzbudljivo razdoblje renesanse, obilazak otkriva i neobične, manje znane zgode i legende Stona te dobro čuvane tajne njegovih žitelja kroz vjekove.
Mjesto okupljanja biti će ispred stonske Solane u 10:00 sati, a tura će trajati 120 min. Datumi tura su: 21. lipnja, 20. srpnja te 24. kolovoza 2019., a ulaznice se mogu kupiti na: http://www.neispricani-ston.com

‘Cum grano salis’ je ambijentalna predstava u čijem je fokusu jedinstveni doživljaj stonske tvrđave Kaštio, kao i povijest, tradicija, kulturna baština i umjetničko stvaralaštvo stonskog područja. Radi se o predstavi koja će spojiti suvremene audio-vizualne tehnologije, interaktivne instalacije, projekcija, svjetlosne i pirotehničke efekte, s glumačkim nastupima u ambijentu tvrđave Kaštio! U predstavi će sudjelovati umjetnici iz Stona i okolice, lokalna kulturno-umjetnička društva, klape i posebni glazbeni gosti.
Predstava ‘Cum Grano Salis’ bit će dvojezična, a izvedbe su također zakazane za: 21. lipnja, 20. srpnja te 24. kolovoza 2019. Ulaznice su dostupne na: https://ston-cumgranosalis.com

TURISTIČKA ZAJEDNICA OPĆINE STON

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *