Input your search keywords and press Enter.

Mise koje u božićnom vremenu predslavi biskup Uzinić

Dubrovački biskup mons. Mate Uzinić predslavit će misu polnoćku u dubrovačkoj katedrali Gospe Velike u Dubrovniku.

Na Božić, svetkovinu rođenja Gospodinova, dubrovački biskup mons. Mate Uzinić u 8 sati slavit će misu u dubrovačkom zatvoru, a u 10 sati u dubrovačkoj katedrali.

*

U petak, 27. prosinca dubrovački biskup mons. Mate Uzinić pohodit će u 10 sati štićenike Centra za rehabilitaciju „Josipovac“ u Mandaljeni te će s njima slaviti misu. U podne će posjetiti djecu i mlade u Dječjem domu „Maslina“ u Dubrovniku.

Svetkovinu Svete Obitelji svečano proslavlja istoimena župa u Novoj Mokošici. Župnom slavlju pridružit će se dubrovački biskup mons. Mate Uzinić koji će u nedjelju, 29. prosinca predslaviti misu u 11 sati.

*

Na Silvestrovo, posljednji dan 2019. godine, 31. prosinca dubrovački biskup predvodit će misu zahvalnicu u 18 sati u katedrali u Dubrovniku.

Na Novu godinu, prvi dan građanske godine, svetkovinu Marije Bogorodice i Svjetski dan mira misno slavlje u dubrovačkoj katedrali Gospe Velike u 18 sati predslavit će mons. Mate Uzinić, biskup dubrovački.

*

Na svetkovinu Bogojavljenja (Sveta tri kralja) u ponedjeljak, 6. siječnja dubrovački biskup mons. Mate Uzinić slavit će misu u 11 sati u crkvici Domino u Dubrovniku.

Angelina Tadić
voditeljica Ureda za medije Dubrovačke biskupije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *