Input your search keywords and press Enter.

Nakon odličnog prošlog vikenda punog smijeha i dobre zabave, slijedi nam tjedan pun vrhunskih filmova i još bolje glazbe.

Na pozornicu kampa Solitudo, 5. srpnja stiže nam dugovječna rock institucija Zabranjeno Pušenje – sarajevski rock sastav nastao kao klasičan “garage” bend sastavljen od klinaca koji su zajedno išli u sarajevsku II gimnaziju i dijelili istu ulicu. Do sada su izdali 11 albuma dok će ovomprilikom promovirati posljednji od njih, „Šok i nevjerica“ koji donosi 14 novih pjesama. Zabranjeno Pušenje će ovim dubrovačkim koncertom još jednom podsjetiti sve generacijezašto su baš oni jedan od omiljenih rock bendova. Ulaznice su u prodaji u svim Valamar hotelima te kampu Solitudo.

Ulaznice dostupne i online na https://www.valamar-experience.com/hr/dozivljaj/nocni-zivot-zabava/zabranjeno-pusenje.

Osim legendarnog Zabranjenog Pušenja, ove subote, 6. srpnja Trgom od fontane odjekivat će najveći hitovi kralja funka Dina Dvornika koje će za vas izvesti Dino Dvornik Tribute band. Grupu Dino Dvornik Tribute čine najboljih hrvatski glazbenici koji su intenzivno sudjelovali na koncertima i studijskim projektima prerano preminulog kralja funka. Ulaz na ovaj koncert je besplatan.

Dok će kampom Solitudo i Trgom od fontane odjekivati odlična glazba, u Parku Maslinata vas očekuju projekcije najboljih animiranih i igranih filmova.

U četvrtak, 4. srpnja nastavljamo s Open Air Cinemakada će biti projekcija animiranog filma “Ekipa iz Džungle”. Ekipa iz Džungle film je o Mauriceu koji možda izgleda kao pingvin, ali on je pravi tigar iznutra! Odgojen od strane tigrova, on je najsmotaniji Kung Fu majstor ikada. Nakon najmlađih filmoljubaca na red dolaze i ljubitelji komedija. U nedjelju, 7.7. bit će projekcija filma “Ponoć u Parizu” u sklopu večeri filmova nagrađenih Oscarom. Ponoć u Parizu je romantična komedija o uspješnom i imućnom holivudskom scenaristu koji fantazira o tome da napusti Hollywood i postane ozbiljan pisac. Ulaz na Open Air Cinema je također besplatan.

Ne propustite ovaj uzbudljivi vikend na Ljetu u Valamaru koji vam donosi nastupe vrhunskih glazbenika i projekcije ponajboljih svjetskih filmova pod zvjezdanim nebom Babinog kuka.

 

 

 

Odnosi s javnošću

Valamar Riviera d.d.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *