Input your search keywords and press Enter.

Jeste li ikada kao mali zavrtjeli “bocu istine“? Vjerujemo da jeste, a ove subote imat ćete priliku to opet napraviti s Tinom, Markom i Goranom 20. srpnja, na Trgu od fontane.

„U stand up show #BocaIstine ubacili smo naše najbolje fore i najzabavnije priče, a sada dolazimo k vama u Dubrovnik da skupa zavrtimo tu bocu.“ – riječi su komičara Tina Sedlara.

Tin, Marko i Goran, trojica su komičara iz Studija Smijeha i već jako dugo nastupaju zajedno. Istina je da se dečki, kako kažu, znaju redovno osramotiti i nije ih sram o tome pričati na pozornici.

Tin Sedlar je Zagrepčanin koji je posudio stas 7. patuljku u crtiću „Snjeguljica i 7 patuljaka“, boji se svega što je više od 168 cm te voli sve što vole mali. Tinovi hobiji su igranje nogometa i pokazivanje osobne na ulazu u noćne klubove. Tinu će se pridružiti i Marko Dejanović komičar čiji humor nije za svakoga. Marko nije za vas ako smatrate da “o nekim stvarima“ ne treba pričati javno (ili uopće) te neće biti vaša “šalica čaja“ ako “ono dole“ zovete “ono dole“. S Tinom i Markom nastupit će i Goran Vinčić najenergičniji komičar hrvatske stand up scene, masivni Slavonac koji pjeva, glumi, priča, recitira pa čak i animira. Uglavnom ne miruje nikada.

Ulaz na stand up show “Boca istine“ je besplatan te je svim posjetiteljima osiguran i besplatan parking.

Ovog tjedna na Babinom kuku nastavljaju se i besplatne Open Air Cinema projekcije u parku Maslinata gdje će se večeras u 21 sat prikazati „Ukradena princeza“, a u nedjelju s početkom u isto vrijeme biografski film „Viktorija: Život mlade kraljice“

Podsjećamo kako će svi ljubitelji pop-rock glazbe moći uživati u kombinaciji Urbana &4 i Detouraovoga petka 19. srpnja u kampu Solitudo. Ulaznice su dostupne u svim Valamarovim hotelima i kampu Solitudo.

Odnosi s javnošću

Valamar Riviera d.d

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *