Input your search keywords and press Enter.

Kultura đirava Gradom, a program u ponedjeljak, 15. lipnja koji će se održati u parku u Gružu posvećen je našim najmlađima i to u vidu likovne i plesne radionice.

Druga u nizu kreativnih radionica Umjetnički virus za koje su svoje pedagoške snage udružile tri ustanove u kulturi Grada Dubrovnika Dom Marina Držića, Prirodoslovni muzej Dubrovnik i Umjetnička galerija Dubrovnik, na rasporedu je u 18 sati.Radionice vode muzejske pedagoginje i slikarice Jasmina Runje, Dubravka Tullio i Ivona Šimunović, a svaka je radionica posebnana svoj način jer bit će tu i crtanja i slikanja, a izrađivat će se i skulpture te razne druge kreacije. Cilj radionica je osloboditi maštu, upoznati se s raznim likovnim tehnikama, družiti se na otvorenom i predstaviti pedagoški rad ovih ustanova u kulturi.

Nakon likovne umjetnosti, slijedi ples i glazba te će tako u 19 sati Folklorni ansambl Linđo održati plesnu radionicu „Linđovo blago“ za djecu od prvog do četvrtog razreda osnovne škole. Dječicu će voditi plesni voditelj Ivo Vlahušić i glazbeni korepetitor Nikša Pavlović.

Partneri u projektu Kultura u điru su Grad Dubrovnik, Turistička zajednica Grada Dubrovnika, ustanove u kulturi te gradski kotari/mjesni odbori.

 

Voditeljica odnosa s javnošću | Public Relations Manager

Magdalena Prkut

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *