Input your search keywords and press Enter.

KNJIGE POD STABLIMA

Pozivamo Vas na Knjige pod stablima koje će se održati ovu nedjelju 11. srpnja u parku Luja Šoletića u Gružu te ”Večer čitanja: Staša Aras i Bojan Krivokapić” koje će se održati u Kulturnom centru Jadran 12. srpnja u ponedjeljak.

11. srpnja:

Park Luja Šoletića, s obližnjom tržnicom i gruškom rivom centralno je mjesto Ljeta u Gružu. U suradnji s Dubrovačkim knjižnicama održat će se jednodnevno događanje ‘’Knjige pod stablima’’ s ciljem promoviranja čitanja, okupljanja i povezivanja ljubitelja čitanja.Na ovaj način se pridružujemo slavljenju ove godine kao Godine čitanja.

Pod stablima će biti knjige za sve uzraste, od klasika svjetske književnosti, preko dječjih bajki i basni, do legendarnih stripova. Knjige će se moći posuđivati i čitati. Ovo je idealna prilika za provesti mirnu nedjelju u hladovini gruškog parka. Događanje će glazbeno popratiti novonastala udruga Dubrovnik 33/45 gdje ćete moći čuti jazz, blues, easy listening, reggae i dub sa gramofonskih ploča.

A za kraj događanja u park dolaze članovi Društva dubrovačkih pisaca koji će zaokružiti cijelu priču. Književna večer s piscima počinje u 19 sati i ulazak je slobodan za sve.

12.srpnja:

Pozivamo vas na večer čitanja u okviru koje će nastupiti Staša Aras i Bojan Krivokapić. U prvom dijelu programa bit će predstavljen roman Staše Aras „Horror vacui“, koji će, nakon beogradskog (Treći Trg, 2020), doživjeti i svoje zagrebačko izdanje (Hena com, 2021). U nastavku večeri će uslijediti mini poetski maraton, unakrsno čitanje poezije: Aras&Krivokapić.

Program će se održati u ponedjeljak, 12. srpnja 2021. u 21h u dvorištu Kulturnog centra Jadran u Dubrovniku.

Tim Ljeto u Gružu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *