Input your search keywords and press Enter.

Klub Dubrovnik Sharks prima nove članove

Klub američkog nogometa Dubrovnik Sharks prima nove članove! Gospari za novu sezonu, a nadaju se i za mnoge nadolazeće, imaju novog glavnog trenera, a njegovo ime je Corrado di Martino, talijanski trener sa iskustvom od preko 20 godina igranja i treniranja sporta.

Bio je dvaput prvak ruske lige kao obrambeni koordinator i prvak talijanske lige s mnogim domaćim klubovima. On preuzima kormilo kluba od 01. listopada, te je ovo izvrsna prilika za prijem novih članova, kako bi zajedno, pod iskusnim vodstvom trenera Di Martina, išli u nove pobjede!

 

Sharksi svoje treninge održavaju u Gospinom polju s rasporedom koji je prilagođen školi, fakultetu i poslu. Tako se treninzi preko tjedna odvijaju u večernjim, a vikendom u popodnevnim terminima. Ukoliko se priključite, čeka Vas članstvo u klupskoj teretani u hotelu Dubrovačkim vrtovima sunca. Za učenike ili studente, do teretane možete doći s pokazom gradskog prijevoza Libertas za 80 kn, kao da živite u drugoj zoni, što je pogodnost isključivo za članove kluba! Sharksi osiguravaju i kondicijske trenere, svu potrebnu opremu za treniranje i igranje, što uključuje dresove, kacige i shoulder pad-ove, zapravo sve što trebate je samo dobra volja i par kopački.

 

Američki nogomet je najbrže rastući sport u Europi i svijetu, i vrijeme je da se pridružiš ovoj priči, i možda, kao već dvoje igrača koji su počeli u Sharksima, zaigraš u SAD-u, Kanadi, ili bilo kojoj državi u kojoj se ovaj sport igra. Football je brz, dinamičan i veoma zanimljiv timski sport, u kojem ćete brzo naučiti pravila i postati dio ekipe koja će vas pratiti cijeli život!

 

Javiti se možete na:

 

Facebook&twitter – Dubrovnik Sharks

Instagram&snapchat – dubrovniksharks

Mail – info@dubrovniksharks.hr

Mob – 091/520-9786, 099/222-3232

 

A kako to sve izgleda možete pogledati na:

FB – https://goo.gl/AQpwCj

Youtube – https://goo.gl/RgX44b

 

Marko Miletić
Dubrovnik Sharks, predsjednik kluba

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.