Input your search keywords and press Enter.

Još malo ljetnih događanja

U okviru ljetnih manifestacija koje se održavaju na Elafitskim otocima te u Zatonu, Orašcu, Trstenome i u Brsečinama tijekom kolovoza, u organizaciji Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika, ovim putem najavljujemo glazbeno zabavni koji slijedi:

Na otoku Šipanu, tradicionalna Ribarska noć održat će se u subotu, 18. kolovoza, s početkom u 22.30 sati u Suđurđu, a svi okupljeni moći će uživati u pjesmama poznatog pjevača Giuliana.

U Brsečinama će 18. kolovoza, na mulu, s početkom u 21 i 30 nastupati Klapa Iskon.

Oraško ljeto upotpunit će nastup Klape Kaše, u nedjelju, 19. kolovoza s početkom u 21.30 sati.

U Zatonskoj uvali, 19. kolovoza, održat će se ploveći koncert Limene glazbe Zaton s početkom u 21sat.

Na otoku Lopudu, svi ljubitelji klapske pjesme moći će uživati u izvedbama Klape Cambi, 14. kolovoza u 22 sata, ispred Župnog dvora te 17. kolovoza u 21.30 sati kada će nastupati Klapa Ragusavecchia.

U Donjem Čelu na rivi, na otoku Koločepu, 15.kolovoza u 22 sata, nastupat će Hari Rončević.

Podsjećamo i na Večeri uz gitaru na Porporeli koje Turistička zajednica grada Dubrovnika organizira i ove godine, tijekom kolovoza, svakog ponedjeljka od 21 do 23 sata. U predivnom ambijentu Porporele, uz šum mora i romantične zvuke gitare akademskog glazbenika, Pera Škobelja, svi Dubrovčani i njihovi gosti mogu uživati u melodijama svjetski poznatih balada i evergreena.

Aida Hadžić
Koordinator Odjela za komunikacijske taktike
Turistička zajednica grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *