Input your search keywords and press Enter.

Udruga DEŠA – Dubrovnik i ovu, već devetu godinu zaredom, organizira humanitarnu manifestaciju „Dan ljute naranče“, koja će se održati u subotu, 2. veljače 2019. ispred Sponze od 10:00 – 16:00 sati. Želja nam je našim „slasnim“ doprinosom uveličati Festu svetog Vlaha, te prikupljenim novčanim sredstvima pomoći našim sugrađanima.

Ove godine prihod od prodaje slastica namijenjen je za pomoć potrebitim stanovnicima Dubrovnika te za liječenjetrogodišnjeg dječaka Lukasa Hasana.

U suradnji sa facebook grupom Pomoć za Dubrovčane koja je do sad odradila pregršt humanitarnih akcija i pomogla brojnim siromašnim stanovnicima našega grada, dijelom prikupljenih sredstava osigurati će se osnovne životne potrepštine za siromašne obitelji iz našeg grada, a dio prikupljenih sredstava biti će uplaćen za liječenje malenog Lukasa s Pelješca. Lukas ima 3 godine i 9 mjeseci, ne može sjediti, govoriti i ne hoda, te mora ići na lasersku operaciju tetiva na nogama, operaciju na rukama, te operaciju očiju. Cilj nam je da dio od prihoda prodaje slastica uplatimo za troškove operacije i rehabilitacije koji su pred Lukasom i njegovom obitelji.

Brojni restorani, slastičarne te renomirane hotelske kuće rado su se odazvali našem pozivu, te će od džema ljute naranče pripravili raznovrsne slastice koje ćemo prodavati u subotu 02.02.2019. ispred Sponze od 10 do 16 h. Pozivamo sve naše sugrađane da nam se pridruže te kupnjom torte pomognu našim potrebitim sugrađanima te malom Lukasu.

U slučaju lošeg vremena humanitarna akcija održat će se u Luži.

DEŠA – Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *