Input your search keywords and press Enter.

Humanitarna Dubrovačka trpeza

Posljednji dan ovogodišnjeg izdanja Good Food Festivala, u nedjelju 20.listopada  očekuje nas tradicionalna Dubrovačka trpeza. Ovaj gastronomski događaj kao  svake godine humanitarnog je karaktera, a sav prihod namijenjen je za Udrugu za zaštitu prava psihijatrijskih pacijenata i unaprjeđenje duševnog zdravlja i kvalitete životaLukjernica i Društvu multiple skleroze dubrovačkoneretvanske županije.

Uz simbolične cijene bonova koji će se prodavati od 10:00 sati, moći će se uživati u brojnim delicijama dubrovačkihugostitelja i u kušanju vina. Bon za hranu će koštati 35 kuna, a bon za piće 15 kuna. U prigodnom  programu koji će voditi Ivica Puljić, nastupit će Klapa Ragusa s početkom u 11:00 sati, dok će svečano otvorenje Dubrovačke trpeze biti u podne.

Uz Turističku zajednicu grada Dubrovnika  i Grad Dubrovnik, organizatori Dubrovačke trpeze su i Dubrovačkoneretvanska županija, Hrvatska gospodarska komoraŽupanijska komora Dubrovnik, Obrtnička komora Dubrovačko-neretvanske županije, Ceh ugostitelja te Turističko – ugostiteljska škola Dubrovnik.

Aida Hadžić

Koordinator Odjela za komunikacijske taktike 

Turistička zajednica grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *