Input your search keywords and press Enter.

Forum obiteljskog smještaja u Dubrovniku

Županijska Komora Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika pozivaju sve zainteresirane na predstavljene  novosti koje donosi Pravilnik kategorizaciji i razvrstavanju objekata, kao i na prezentiranje kreditnih linija HBOR namijenjenih isključivo investiranju u obiteljski smještaj. Predstavljanja će se održati u sklopu 6. Forum obiteljskog smještaja u Dubrovniku, 26. ožujka u hotelu Rixos Libertas Dubrovnik, na adresi Liechtensteinov put 3, u 16 sati. 

Osim navedenog u sklopu programa Foruma biti će prezentirani rezultati TOMAS istraživanja za GRAD DUBROVNIK ljeto 2018. te projekt Respect the City. Uz prikaz prošlogodišnjih rezultati ostvarenih u obiteljskom turizmu u Dubrovniku i Republici Hrvatskoj, biti će izneseni zaključci o daljnjem razvoja obiteljskog turizma.

Forum je proizašao iz djelovanja Zajednice obiteljskog smještaja HGK i namijenjen je privatnim iznajmljivačima iz Dubrovačko-neretvanske županije, koji se svake godine okupe u renomiranom broju od oko 200 do 300 sudionika. 

Pozivamo sve zainteresirane privatne iznajmljivače da se pridruže Forumu kako bi edukativnim programom obogatili svoja znanja i razmijenili iskustva iz prethodne sezone te se pripremili za sezonu 2019. Link za prijavu dostupan je OVDJE!

 

 

Komora Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *