Input your search keywords and press Enter.

Festival komorne glazbe „Stradun Classic“

CALL – drugi koncert Stradun Classica donosi nove renomirane umjetnike

Nakon koncerta otvaranja koji se održao 26. rujna u Kneževom dvoru pred oduševljenom domaćom i stranom publikom, festival komorne glazbe Stradun Classic ide dalje.

Sutra, u utorak, 28. rujna očekuje nas koncert naziva CALL. Mariji Palović, umjetničkoj voditeljici festivala na ovom će se glazbenom doživljaju pridružiti Celine Flamen, violončelo, Zoran Marković, kontrabas te violosti DSO-a Šimun Končić i Alena Shapochka. Naravno, na konceru ponovno nastupaju i solisti s koncerta otvaranja, koji nas prate tijekom cijelog Festivala. Tako će publika ponovno moći čuti i vidjeti violinista Gordana Nikolića, oboista Toma Owena, Pietera Nuytenna na fagotu i Boštjana Lipovšeka, rog.

Publiku očekuje raznovrstan program – J.S. Bach, W.A. Mozart i S. Prokofiev, dok će CALL za rog, fagot i kontrabas skladatelja P. Obradovića biti premijerno izveden.

Ulaznice su u prodaji putem sustava ulaznice.hr, a građani Dubrovnika pri kupnji na blagajni orkestra ostvaruju niz pogodnosti. Program festivala objavljen je na internetskoj stranici Orkestra (www.dso.hr), a za sve dodatne informacije građani se mogu obratiti na broj 091 613 7314. Svi naši koncerti prijavljeni su u sustavu Sigurna okupljanja.

Festival se održava u suradnji s Gradom Dubrovnikom, Ministarstvom kulture, Turističkom zajednicom Grada Dubrovnika, Privrednom bankom Zagreb i Rixos Premium Dubrovnik.

DSO

orkestar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.