Input your search keywords and press Enter.

Eko taxi intenzivno zapošljava vozače taksija i koordinatore voznog parka u Dubrovniku

Izazovan i dinamičan posao, zapošljavanje uz sigurna i stabilna primanja, bonuse, fleksibilno radno vrijeme i vožnja u novim, kvalitetnimautomobilima samo su neki od uvjeta koje nudi Eko taxi svojim vozačima, no potraga za vozačima taksija pred sezonu u Dubrovniku nikad nije bila teža.

Sezona već lagano kuca na vrata u Dubrovniku, osim što su naši sugrađani prepoznali Eko taxi kao svog partnera za vožnju po gradu, i turisti slijeću u naš grad zbog čega,logično, i podižemo broj radnih mjesta u Gradu. U intenzivnoj smo potrazi za vozačima taksija ali i koordinatorima voznog parka i to ne samo kao sezonski posao već nam je itekako u interesu pronaći zaposlenike na duže vrijeme“, rekao je Božo Miletić, direktor Jadranske regije u Eko taxiju.

Dinamičan i fleksibilan posao koji omogućuje vrlo dobra primanja

Posao vozača taksija ne zahtjeva veliko prethodno iskustvo. Od kandidata se očekuje da su aktivni vozači i da imaju dozvolu B kategorije, da su komunikativni i spremni na dinamično radno okruženje. S druge strane, prednosti posla vozača Eko taxija su svakako fleksibilno radno vrijeme i stimulativna primanja uz dodatne bonuse što su istaknuli itrenutni zaposlenici Eko taxija među kojima je i Markus Pilić, vozač Eko taxija u Dubrovniku.

„Sviđa mi se mogućnost fleksibilnog radnog vremena. Samsebi određujem radno vrijeme, kad ću početi raditi i kad ću završiti s poslom. Svatko od nas u tjednu ima barem jedan slobodan dan. Radi se smjena od osam sati, ali to može biti i manje, recimo pola radnog vremena. Odlično je to za one koji ne žele primarno raditi kao vozači u Eko taxiju nego već imaju neki posao, a ‘taksiranje’ im je dodatni izvor zarade. Okruženje je dobro, ekipa je pozitivna, radna atmosfera je super. Nema pressinga, nema stresa na poslu, što je meni osobno jako bitno, rekao je Markus u intervjuu za Dubrovački dnevnik.

Prijave su otvorene

Fokus našeg poslovanja su naši korisnici, ali i zaposlenici. Cilj nam je pružiti korisnicima brz i siguran prijevoz u bilo koje doba, stoga smo zbog iznimno velikog broja turista koji dolaze u Dubrovnik svake sezone i ove godine otvorili dodatna radna mjesta. Tražimo pojedince koji vole vožnju i razgovor s ljudima, a garantiramo posao u kojem niti jedan dan nije isti, odlična primanja i stalno zaposlenje. Naši su zaposlenici broj jedan u našem poslovanju jer su upravo oni ključni u zadovoljstvu naših korisnika. Zbog svega navedenog, pozivamo sve zainteresirane da se prijave na posao u Eko taxiju i postanu dio naše priče, rekao je Božo Miletić.

Svi kandidati mogu svoj životopis i zamolbu poslati na e-mail: posao@ekotaxi.hr ili se prijaviti ispunjavanjem kontakt forme na službenoj web stranici www.ekotaxi.hr/posao

 

 

Corrina Rus

Pragma komunikacije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *