Input your search keywords and press Enter.

Dubrovnik Sharks pozivaju na otvoreni trening

Sharksi pozivaju sve koji su nam se javili, i one koje još nisu, a zainteresirani su za pridružiti se Gosparima, na naš otvoreni trening a ujedno i prvi trening sa našim novim trenerom Corrado di Martinom koji će se održati u petak, 19. listopada s početkom u 19:00 sati na terenu s umjetnom travom u Gospinom polju.
Potrebne su tenisice i lagana odjeća, a trening će se odraditi u laganom i zabavnom ritmu, kako bi se zainteresirani okušali u sportu. Na treningu će se održati i dogovor o daljnjem nastavku treninga i svim detaljima.

Ukoliko ne možete stići, a želite se pridružiti, ili vam trebaju dodatne informacije, javite nam se na: 0915209786, 0992223232 ili na info@dubrovniksharks.hr ili u inbox FB stranice
Budite dio nove i zanimljive priče, zanimljivog i adrenalinom prepunog sporta. Budite gospari!

Klub američkog nogometa Dubrovnik Sharks prima nove članove jer Gospari za novu sezonu, a nadaju se i za mnoge nadolazeće, imaju novog glavnog trenera. Njegovo ime je Corrado di Martino, talijanski trener sa iskustvom od preko 20 godina igranja i treniranja sporta.

Bio je dvaput prvak ruske lige kao obrambeni koordinator i prvak talijanske lige s mnogim domaćim klubovima. On je preuzeo kormilo kluba od 01. listopada, te je ovo izvrsna prilika za prijem novih članova, kako bi zajedno, pod iskusnim vodstvom trenera Di Martina, išli u nove pobjede!

Čekamo vas!! #beaShark

A kako to sve izgleda možete pogledati na:
FB – https://goo.gl/AQpwCj
Youtube – https://goo.gl/RgX44b

Marko Miletić
Dubrovnik Sharks, predsjednik kluba

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *