Input your search keywords and press Enter.

Zagrebačko kazalište mladih dolazi u goste KMD-u s predstavom “Dobro je dok umiremo po redu” autora Ivora Martinića u režiji Aleksandra Švabića – 4. & 5. studenog s početkom izvedbi u 20 sati.

U podjeli je čak troje dubrovačkih glumaca s “zagrebačkom adresom”, tako će publika moći pogledati omiljena lica u izvrsnom i nadasve aktualnom komadu produkcije ZKM-a! Igraju: Pjer Meničanin, Doris Šarić Kukuljica, Nataša Dangubić, Milica Manojlović, Maro Martinović, Zoran Čubrilo i Kristijan Ugrina.

Glavni likovi ove drame boje se življenja. Oni se boje zaljubljivanja. Zaljubljenosti u drugu osobu, zaljubljenosti u želju ili san, zaljubljenosti u drugu zemlju. Boje se jer se boje promjena. Pitaju sam se imamo li pravo na promjenu? Imamo li pravo na slobodu? I koliko sloboda može boljeti? Imamo li pravo rušiti pravila, običaje i zakone koje smo živjeli sve do jučer? Jučer smo nekomu rekli da ga volimo, a danas ćemo mu reći da ga ne volimo.

Ne propustite predstavu “Dobro je dok umiremo po redu”! Rezervacije su moguće na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: blagajna@kmd.hr // Online prodaja: ulaznice.hr

KMD

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)