Input your search keywords and press Enter.

Bursa: “Baš ti baš tu”

Vanja Matujec i “Baš ti baš tu” na Sceni Bursa – 21. studenog u 20 sati!

Umjetnička družina “Auzvinkl” u suradnji s Teatrom Exit gostuje na maloj Sceni Bursa u Kazalištu Marina Držića 21. studenog s početkom u 20 sati. U komadu Mirande July koji je režirala Bruna Bebić zaigrat će dobro poznato kazališno, filmsko i TV lice – Vanja Matujec.

Fantazija je vitalna priroda svih lica i likova Mirande July. Često se osjeća kao statist u vlastitom životu, pa iznalazi sve zakučaste načine kako da se uklopi odlazeći na tečaj romantike, držeći satove plivanja u svojoj kuhinji ili koketirajući sa ženskim prijateljstvom. Pokušavajući uspostaviti odmak i razumjeti, počesto nespretno, naizgled ljupko, ali bez uvijanja i začudno direktno, njezina propitivanja su britka i duhovita.

U pozadini njezinih pitanja stoji dilema: radi li se ovdje i sada o privremenom životu na putu prema stvarnome životu koji nas čeka negdje u budućnosti. Glavna junakinja njezina života uspješno pretapa humor i patos, progovara o svim velikim pitanjima duhovi-to, pronalazeći ipak radost i mjesto u svijetu koje je Baš za nju, baš tu.

Rezervacije ulaznica na tel. (020) 321 088 ili na e-mail: blagajna@kmd.hr // Online prodaja putem portala: www.ulaznice.hr

[/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *