Input your search keywords and press Enter.

Bogat program Adventa u Cavtatu

Bogat program u Cavtatu započinje u nedjelju, 15. prosinca i potrajat će do Nove godine. Ove godine tokom svih događanja u organizaciji Udruge Mame Cavtat prikupljat će se dobrovoljni prilozi i Donacije za Zakladu Dječja onkologija Rebro čiji je žiro račun HR 7323400091110973865.

Brošura zaklade:


Program 2019. godine započinje “Božićem kroz pjesmu“ 15. prosinca u 17:30 u šatoru na trgu nastupom dječjih zborova. DJ Blaze će osigurati dobru zabavu u četvrtak, 19. prosinca, a već u petak, 20. prosinca zabavu za one najmlađe priprema mađioničar TIMI uz odličan voditeljski duo Anu i Emersona. To će popodne biti prava “Božićna čarolija”.

I velike i male posjetitelje u subotu, 21. prosinca očekuje “Plesna čarolija“ s početkom u 17:30, te nastup DJ Speed-a u večernjim satima. Pred Badnju večer, u ponedjeljak, 23. prosinca odličnu zabavu osigurat će Kuzma i Shaku Zulu, dok će se na Badnjak održati svečani domjenak Općine Konavle. U večernjim satima posjetitelje šatora zabavljaju Dikatori. 

Već tradicionalna, četvrta po redu Priklijada, natjecanje u pripremi, dekoraciji i prezentaciji prikala, održat će se u subotu, 28. prosinca, stoga svi željni dobre zabave sa najbližima, prijateljima okupite svoje ekipe i prijavite se, a nakon priklijade u popodnevnim satima očekuju vas i Adventoke u večernjim, kad možete i zapjevati! 

U nedjelju, 29. prosinca “zaplešite s nama” uz plesni studio Lazareti, a u utorak, 31. prosinca dočekajte Novu 2020. u Cavtatu uz Matka i Branu! 

 


Udruga Mame Cavtat 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.