Input your search keywords and press Enter.

Besplatne TECH radionice i ove godine u DURA-i

Dubrovačka razvojna agencija DURA već šestu godinu za redom organizira TECH radionice za mlade i one koji se tako osjećaju.


Radi se o inovativnim radionicama koje kombiniraju učenje i istraživanje, a prilagođene su potrebama korisnika neovisno o razini predznanja. Vrhunski predavači će polaznicima u par sati ponuditi najsuvremenija znanja i trendove iz raznih područja tehnologije. Ove godine smo za vas organizirali šest takvih radionica, a detalje o njima možete pogledati na slijedećim linkovima:

• 15. veljače 2019. g. – Radionica „Osnove Arduina”

• 22. veljače  2019. g.– Radionica „Arduino – napredna razina”

• 29. veljače 2019. g. –  Radionica „Razvoj android aplikacija”

• 07. ožujka 2019. g. – Radionica „3D modeliranje”

• 21. ožujka 2019. g.– Radionica „Upoznajte umjetnu inteligenciju kroz strojno učenje “

• 28. ožujka 2019. g.– Radionica „Razvoj računalnih igara”

 

Kako se prijaviti?1. Prijave za radionice objavljujemo na web stranici DURA i u medijima 7 dana prije održavanja predavanja.2. Prijaviti se možete putem on line prijavnice unutar objavljene edukacije na web stranicama, a za više informacija možete se obratiti na e-maila: mpuljas@dura.hr ili putem telefona 099 5361 2713. Nakon prijave, e-mailom dobivate obavijest o uspješnoj prijavi te par dana pred radionicu Vas molimo za potvrdu dolaska.4. Dođite u dogovorenom terminu na prijavljenu edukaciju u DURA-u, Branitelja Dubrovnika 15, sala u potkrovlju.

Radionice su za sve polaznike besplatne.


Veselimo se vašem dolasku!

 

 

Dubrovačka razvojna agencija

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *