Input your search keywords and press Enter.

U Dubrovniku će se 27. i 28. rujna na Sveučilištu u Dubrovniku (Novi kampus) održati besplatna edukacija o migracijama i održivom razvoju koju će održati Sveučilište o Splitu u sklopu projekta InterCap.

Cilj nam je sudionicima pružiti relevantne informacije i znanja o migracijama i održivom razvoju, temi koja je aktualna i važna i na lokalnoj razini, ne samo nacionalnoj i međunarodnoj – govori nam Marina Meić, voditeljica projekta InterCap te nastavlja: – Između ostalog, sudionici će steći znanje i vještine za provođenje iznimno uspješnih metoda za razgovor o kontroverznim temama na nastavi, što tema migracija i održivog razvoja sigurno jest. Cilj nam je pobuditi kritičko mišljenje i te kritički pristupiti i raspravljati o percepciji migracija u medijima te politizaciji migracija u javnom prostoru.

Nakon edukacija, koja je namijenjena organizacijama civilnog društva, djelatnicima Sveučilišta u Dubrovniku te javnim institucijama u području odgoja, obrazovanja i socijalne skrbi i lokalnoj i regionalnoj upravi, slijedit će i druge aktivnost poput održavanja edukacija za učitelje, nastavnike i stručne suradnike osnovnih i srednjih škola, studente, praktični projekti u zajednici, plaćeno stažiranje studenata u organizacijama civilnog društva..

Nakon završetka edukacije, sudionici će dobiti potvrdu o usavršavanju. Edukacija je kao što smo već naveli besplatna te su svi materijali za edukaciju osigurani kao i coffee break i ručak.

Broj mjesta na edukaciji je ograničen. Prijave obavezne na: https://forms.gle/6qCLzkNpLKEvtQsA8

Više o projektu InterCap možete doznati na: https://www.developtogether.eu/hr/

 

 

 

Marina Meić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *