Input your search keywords and press Enter.

Besplatan koncert Balašević tribute benda na Trgu od fontane

“Ja sam idealan gost. Dolazim rijetko i ostajem kratko.” – riječi su vječnog romantičara Đorđa Balaševića. Pozornica na Trgu od fontane ovaj put ipak nećeugostiti samog Balaševića, ali zato će njegovi brojni obožavatelji moći uživati u sjajnom tribute bendu Neki Novi Klinci. Sve prisutne na Trgu od fontane u subotu, 13. srpnja očekuje večer ispunjena najljepšim Balaševićevim stihovima uz miris mora i svjetlo zvijezda.

“Ono što on ima u svom pjevanju je emocija i to je ono što ljudi razumiju u glazbi, jedino što je bitno.” – riječi su Tomislava Kraljevića – glavnog vokala benda Neki Novi Klinci.

Neki Novi Klinci su zagrebački Balašević tribute band za koji se ideja rodila sada već daleke 2006. godine među grupom prijatelja. Krajem te iste godine bend je odabrao ime i započeo s prvim probama marljivo “skidajući” Đoletovepjesme. Za sebe kažu da uživaju u pjesmama koje sviraju, neopterećeni koliko su blizu ili daleko od originala, pjesmama se trude dati i nešto svoje. Najveći je užitak na svirkama oživjeti pjesme koje su zvučno ostale zarobljene u sedamdesetima, i koje Balašević rijetko ili nikako ne izvodi uživo!

Prisjetite se Balaševićevih dobrih, starih pjesama i pridružite nam se na Trgu od fontane ove subote u 21 sat. Ulaz je za sve posjetitelje besplatan.

 

 

Odnosi s javnošću,

Valamar Riviera d.d

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *