Input your search keywords and press Enter.

ART TERAPIJA u radu s djecom s teškoćama u razvoju

U našoj bolnici održat će se skup „ART TERAPIJA u radu s djecom s teškoćama u razvoju“.

Stručni skup će u ponedjeljak, 17.2.2020. u 17 h u Plavoj Sali Opće bolnice Dubrovnik otvoriti ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik prim.dr.sc. Marijo Bekić, dr. med. i edukantica prof. Ivana Ježić iz Centra za autizam Zagreb.  

Opća bolnica Dubrovnik, Poliklinika za zaštitu mentalnog zdravlja djece i mladih održava od ponedjeljka do četvrtka, 17-20.2.2020. stručnu edukaciju “Art terapija u radu s djecom s teškoćama u razvoju” prof. Ivane Ježić iz Centra za autizam Zagreb. U edukaciji će sudjelovati stručne službe vrtića i škola, odgajatelja u dječjim vrtićima i profesori u školama, kao i roditelji djece s teškoćama.

Program je organiziran kroz 6 edukativnih predavanja o likovnoj terapiji koje će biti održane u ponedjeljak i utorak, a zaključno s četvrtkom bit će organizirane i specijalizirane edukativne radionice za rad s djecom s teškoćama u razvoju tijekom kojih će se kroz praktičan rad osvijestiti pristup djeci s teškoćama i vođenje u likovnome radu uz osnovne likovne terapije. Polaznici će naučiti primijeniti edukacijsko-rehabilitacijske postupke za razvoj motorike, koordinacije između oka i ruke, produljenje vremena rada i sl.

Stručnu edukaciju organizira i financira Opća bolnica u Dubrovniku kako bi svima zainteresiranima iz područja rane intervencije pomogla u radu i dodatnim edukacijama osigurala znanja za terapijski rad s djecom s teškoćama u razvoju.

U privitku pogledajte program stručne edukacije. Sva predavanja i radionice otvoreni su za javnost:

IVAN BIOČIĆ
ODJEL ZA INFORMATIKU

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *