Input your search keywords and press Enter.

Na svečanoj dodjeli održanoj 6. svibnja u Novigradu, plaža hotela Valamar Dubrovnik President dobila je priznanje Plava zastava te Zlatnu plaketu za petnaest godina vjernosti programu Plava zastava.

Plaža hotela Valamar Dubrovnik President prva je dubrovačka hotelska plaža koja od 2002. godine nosi Plavu zastavu.

Plava zastava za plaže i marine je međunarodni ekološki program zaštite okoliša mora i priobalja, čiji je prvenstveni cilj održivo upravljanje i gospodarenje morem i obalnim pojasom. Priznanje je danas najpriznatiji model ekološkog odgoja i obrazovanja i obavještavanja javnosti kad je u pitanju briga za more i obalni pojas, a posebno kad se radi o brizi za obalne prostore koji trpe najjači pritisak, a to su upravo plaže i marine. Također, ovo međunarodno prepoznato priznanje često je upravo turistima glavni orijentir prilikom odabira njihove destinacije.

“Iznimno smo ponosni na ovo priznanje, kao i na činjenicu da su prepoznata naša ulaganja u održivo upravljanje te gospodarenje morem i obalnim pojasom. U našem poslovanju oduvijek pridajemo jednaku pozornost podizanju razine kvalitete sadržaja i usluga, kao i održavanju visokih ekoloških standarda. Osim što potvrđuje ispravnost i uspješnost našeg poslovanja, ovo priznanje nam je iz godine u godinu dodatni poticaj za još bolji rad.“ – izjavio je ovom prigodom Ivica Miljković, upravitelj plaže Valamar Dubrovnik President.

Na istoj svečanosti, plaža Cava, koja je prošle godine otvorila vrata posjetiteljima u novom ruhu, dobila je svoje prvo priznanje Plava zastava.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.