Input your search keywords and press Enter.

Zlatna naranča – otvorene prijave

Dubrovačko-neretvanska županija i Regionalna razvojna agencija DUNEA i ove godine organiziraju ”ZLATNU NARANČU” – izbor najboljih primjera ruralnog turizma u DNŽ.

Riječ je o nastavku projekta kojim se želi potaknuti i naglasiti važnost kvalitenog pristupa u vođenju obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava u službi ruralnog turizma.

Ovim putem pozivaju se svi poslovni subjekti koji se bave nekim oblikom ruralnog turizma da se jave svojim gradovima, općinama ili turističkim zajednicama mjesta kojem pripadaju te zajedno s njima ispune prijavu te prikupe prateću dokumentaciju za ovaj natječaj. Prijavu prema organizatoru podnosi jedinica lokalne samouprave ili lokalna turistička zajednica, koje i same mogu predložiti kandidate za koje smatraju da mogu konkurirati za nagradu.

Poziv je otvoren od 31. ožujka do zaključno 14. travnja 2017.

Pravilnik za ocjenjivanje i izbor kandidata za nagradu ”ZLATNA NARANČA – najbolji primjeri ruralnog turizma u DNŽ” može se pronaći na stranicama Dubrovačko-neretvanske županije i DUNEA-e.

Najbolje će birati ocjenjivačka komisija u dva kruga izbora – u prvom će se na temelju prijava i tražene dokumentacije izabrati do 15 finalista, između kojih će se potom, provjerom na terenu, izabrati pobjednici.

Pobjednici osvajaju:

1. nagrada – Zlatna povelja i statua

2. nagrada – Srebrna povelja

3. nagrada – Brončana povelja

Prvonagrađeni dobiva i poklon bon u u iznosu od 5.000,00 kn kojim može nabaviti robe i/ili usluge za dodatno poboljšanje kvalitete svoje ponude. Svi finalisti će biti predstavljeni u posebnoj brošuri.

Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na telefon 312 – 714 ili mail dunea@dunea.hr, a detaljnije informacije mogu se pronaći na www.dunea.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.