Input your search keywords and press Enter.

Besplatno predavanje o 3D printanju i radionica za djecu Magija 3D printanja, održani u petak, 22. studenoga u Lazaretima u sklopu festivala Tišina Molim, imali su sjajan odaziv. Posebno je važno da su predstavnici dubrovačkih osnovnih i srednjih škola (Mokošica, Lapad, Turistička i ugostiteljska te Pomorska) uspostavili kontakt s profesoricom Škaler i dogovorili nova, zanimljiva predavanja o 3D printanju u školama.

Na radionici, koju su vodili 10-godišnja Lara i 17-godišnji Mario, najmlađi posjetitelji su uspješno isprintali svoje prve 3D modele i ponijeli ih kao uspomenu kući.

Projekcija niskobudžetnog akcijskog filma Ransom in Blood, snimanog u Dubrovniku i okolici, zabavila je i nasmijala sve gledatelje.

Subota, 23. studenoga je posljednji dan ovogodišnjeg festivala.

Za zatvaranje, izabran je film “The Pope has to die(t)”, koji se prvotno zvao kontroverznije – “The Pope has to die”, međutim (ne)slavni filmski producent Harvey Weinstein pobrinuo se, između ostalog i za ovu izmjenu. Radi se o britanskoj satiričnoj komediji, u kojoj nakon iznenadne smrti Pape, mafija postavlja auto mehaničara za novog papu. Projekcija je u 20:30 u Kino Kavani u Lazaretima.

Za ukusne zalogaje tijekom gledanja filma i večeras će se pobrinuti Mala Truba.

Nakon filma, od 23 sata u Lazaretima je završni “It’s a Wrap” party.  U suradnji s BSH-events, nastupaju DJ-evi Pablo Panda i Deftone, vrlo jaka imena domaće elektronske scene, koji će kroz svoje setove provući neke legendarne filmske sountrackove.

Ulaz na sva događanja je besplatan.

Više informacija o manifestaciji i rasporedu ovogodišnjeg izdanja “Tišine Molim!” možete pronaći na službenoj stranici festivala tisinamolim.com i na Facebook stranici Tišina Molim.

 

 

 

Marko Soče

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.